Nok en familie går en usikker fremtid i møte!

Boligsvindel er blitt gjort kjent med at ennå en familie er blitt frarøvet en trygg fremtid, av Protector eierskifteforsikring. Disse ble, i likhet med mange andre, lurt og kjøpte et hus som råtner på rot, og familien må nå finne styrke til å kjempe videre. Sønnen i familien, en liten gutt, har fått varig mèn pga husets tilstand som førte til skade, som igjen har gitt ham et handikap for livet.

Familien vant i tingretten og fikk naturlig nok håp om at de skulle få livet sitt tilbake nå. Protector har benyttet seg av ankefristen sin på èn måned, til fulle. I dag, siste frist (selvfølgelig siste frist), fikk familien helvetesbeskjeden. PROTECTOR ANKER!

Nå har familien, i likhet med mange andre, enda ett år de må leve under uverdige og veldig vanskelige forhold med små barn, før anken kommer opp for Lagmannsretten.

Nei, neeeeeei, NEEEEEEEEI, vi i Boligsvindel vet hvor ufattelig tungt de har det nå. Og vi ber dere alle sammen, vær så snill og engasjer dere. Vær så snill å bry dere.

Det er en måte dere kan hjelpe oss, og det er å bli med i Boligsvindelfellesskapet på facebook. FB siden og FB gruppen. Sjekk også ut www.boligsvindel.no

Nå må folk virkelig begynne å reagere og ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer dem selv (fritt oversatt). Hjelp oss å gjøre fellesskapet vårt kjent. Jo flere vi klarer å samle, jo større muligheter har vi til å påvirke politikere, og det veldig urettferdige systemet boligkjøpere møter når de er blitt lurt ved boligkjøp. Boligkjøpere har ingen rettssikkerhet overhodet.

Vær så snill, engasjer deg. Én dag er det dú som får ødelagt livet ditt, helsa di, familielivet og arbeidsevnen, da ønsker du støtte.

VI SKAL, OG MÅ KJEMPE VIDERE. Å gi opp er IKKE et alternativ.